Lasă un comentariu

SMS interesant

Astăzi, deschizând telefonul numărul doi, aflat în rețeaua Orange, primesc un mesaj din data de 9.04 de la următorul număr (0757.298.550), presupus din „echipa Orange” :
Textul este următorul :
,, DIN 14 APRILIE VĂ OFERIM NOUL TIP DE ABONAMENT DELFIN’4:2500min/sms in retea+125min/sms nationale cu 4euro+T.V.A/lunar pe 2ani.SE RENUNTA LA CONTRACTUL ACTUAL ACTIVAND DELFIN’4 FIDELITATEA DUMNEAVOASTRA VĂ PERMITE ACEST LUCRU.PENTRU DETALII RASPUNDETI GRATUIT ACUM PRIN SMS CU TEXTUL „DA” PENTRU A FI CONTACTAT DE CATRE UN OPERATOR PENTRU A VA OFERI DETALIILE. PRIMII 1000 CARE RASPUND PRIN SMS PRIMESC LA CONECTARE GRATUIT NOKIA C3-00.VA MULTUMIM ”.


Ca un cetățean învățat ca nimic nu mai este gratis sun la 411 Relații clienți Orange sa întreb. Plus ca acel CAPS LOCK ma scoate din minți, lipsa spatiilor după punct..  În fine..


Bineînțeles ca tipul de la call center îmi explica zâmbind ca ei nu au nici o oferta de genul asta și îmi recomandă sa merg la politie, sa fac o plângere în acest sens, mesajul fiind tentativa de frauda.


Fraudă fraudă zic, dar cum?


Ce sa le trimit? Mesaje cu vreun cod de reîncărcare, sau sa le duc o sticla de vin?


Nu am răspuns cu da, ca poate nu mai sunt în primii 1000, dar pe la politie îmi fac timp sa ajung. Uite asa, ca e democrație și cum unii o ard aiurea, o dau și eu pe bune.


Gluma glumă, dar nu părăsim incinta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s